истинското дистанционно обучение....

Помагаме на искащите да успеят! Останалите са го направили...

Get Adobe Flash player

aziskamДобре дошли в сайта ни за ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ. При нас няма групи, условия за формирането им и значение къде се намирате, живеете, работите в Столицата, в Малко Търново или в ЮАР. Присъствените часове са 24 часа в денонощието - когато можете и когато искате - ИНДИВИДУАЛНО! Ще ползвате нашите уникални ЕЛЕКТРОННИ учебници + наши видео уроци, ще общувате с "даскалите", ще решавате тестове и ще изпълнявате задачи за упражнения с наша помощ в реално време. Ще разработвате десетки курсови проекти... Това са Вашите стъпки към успеха! Нищо няма да се промени за ВАС без желание... Ние СМЕ тук. Вие избирате дали да захвърлите TV дистанционното... за да вървите напред и да УСПЯВАТЕ!

 
За всички които ИСКАТ, без значение от възрастта /над 16 год./ Ние провеждаме истинско ДИСТАНЦИОННО обучение в реално време. Вие ще изберете! Фирмено обучение или индивидуално - "Аз искам"... или по схемата "Аз мога повече" с ВАУЧЕРИ от ОП "РЧР 2007-2013". Ако вярваш в себе си - виж Моето обучение!
 
Имате ли и друг избор? дА... но не ТУК при нас. Можете да си "представяте" ваучера и ТАМ /където изберете/ за учебници - които са купени на по-едри бройки... После "явяване" на изпит ТАМ... 100% ще го вземете и сте с "дИПлОмАсъСзНаНиЯ(" връчена или изпратена по "пощата". Лесно и "чисто", а Вие пак ще сте си същите - продуктово позиционирани както в рекламите. Внимавайте с "офертите"! Това е информация от наши курсисти одобрени по схемите на ОП"РЧР";-) - има и други "подводни камъни и засади" от "лами" и "дистанционни" лъвове.  за някои "дребосъци" около партнирането по ОП"РЧР 2007-2013" Аз мога повече ;-)

В момента има 2  гости и няма потребители и в сайта

Вход