истинското дистанционно обучение....

Помагаме на искащите да успеят! Останалите са го направили...

Get Adobe Flash player

 

Разгледайте и ще се уверите, че е по силите ви...

Теорията и задачите

po или kk

 ЗАДАЧИТЕ... са реални. Те са за самостоятелни упражнения. Тук представяме само две от тематичния раздел kk_gramotnost


 

 от темите  УПРАВЛЕНИЕ НА КОМПЮТЪРА  (теория - *.PDF; тестове - *.PDF) - изисква инсталация на Acrobat Reader 6.x 

 

Изберете темата Търсене на програми или документиСлед изучаването и трябва да можете да отговаряте на подобни въпроси: по критерии "име" - "В коя папка /на кой диск/ на вашия компютър е записан файла AcroRd32.exe?" или  "Да намерите и да стартирате програмата калкулатор с Search, без да я търсите в Start менюто ;-)  - името на файла на програмата е Calc.ехе ?" Други примери за уменията ви за търсене: Трябва да можете още да търсите файлове по критерии само за "част от името"; или по "дата" на създаване на файла; или само по "тип" (примерно файлове *.doc на програмата Microsoft Word). Ще научите начините за задаване на критерии...  

Друго умение /базово/ в използването на системната памет на компютъра... За да разберете какво е Clipboard... виж използване на буфера (Clipboard). След изучаването ѝ ще знаете как и защо можете да използвате буферната памет наречена Clipboard.

Тестовете

po или kk

 ТЕСТОВЕТЕ... също са реални от kk_4 курсовете. Другото теоретично изпитно средство което използваме... Ще ги изпълнявате /и представяте за оценка/ в процеса на обучението. Тестовете са: 


 он-лайн теоретични тестове - попълват се в реално време при завършване на всеки тематичен раздел/модул от програмата и на изпита за завършване.

 други теоретични включени в изтеглените учебни материали - не се представят, а се изпълняват от курсиста за преценка на наученото в раздела/модула

Следващите тук теоеретични тестове нямат оценителен характер и можете да ги изпълните за представа...


използване на 
ТЕКСТООБРАБОТВАЩИ ПРОГРАМИ
 kk_textoobr (тестове - *.PDF) - изисква инсталация: на Acrobat Reader 6.x.

За да направите реално теста изберете Текстообработка истински е ;-)

Тестът е за курсисти, които вече са преминали 90% от обучението! И да не се справите... здраве да е! Опитайте се да проверите нивото си и дали искате да бъдете КОМПЕТЕНТНИ наистина в използването на такава програма. 

 ► използване на ПРОГРАМИТЕ "ЕЛЕКТРОННИ ТАБЛИЦИ"kk_exel (тестове - *.PDF) - изисква инсталация: на Acrobat Reader 6.x

За да направите реално теста изберете Числова обработка. 

Тестът е за начинаещи ползватели на програми от този вид. Опитайте се да проверите нивото си и дали искате да бъдете КОМПЕТЕНТНИ наистина в използването на такава програма.

Ако още не ни вярвате, че можем да ви помогнем да сте КОМПЕТЕНТНИ, просто не си губете времето и...нашето ;-)

Самостоятелните проекти

po или kk

 ПРОЕКТИТЕ...  Примерът тук също е реален.  Подобни на този ще изискваме да представяте в дистанционните курсове в процеса на обучението... Технологията: Изтегляте/"сваляте" архивирания пакет на проекта; деразхивирате на вашия комп; запознавате се с изискванията и инструкцията за изпълнение; изпълнявате и го "качвате" завършен на платформата за оценка.

► Опитайте с един проект в ТЕКСТООБРАБОТКАТА kk_textoobr   - изисква инсталация: MS Word 200x; WinRAR(Zip)
Заданието и изходните файлове ще бъдат в пакетен файл (могат да са *.RAR или *.ZIP). Като "сваляте" проекта и го деархивирате, винаги обръщайте внимание къде? на диск/папка го прави "сърфиста"  и го записва. Може да е определената за него /браузера ви MS Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla FireFox/ или да е "място" за "запис" избрано от вас. При "деархивирането" вие ще избирате "удобното място" за файловете от пакета в изпълним вид. В пакета търсете файл с име infocpecs.pdf. Отворете го и следвайте указанията за изпълнение на проекта!
  • Примерен проект за оформяне на Таблица...

и множество други само в текстообработката: оформяне на Заявление, CV, Статия с илюстрации...

1wp2wp4wp4wp

Ще разработвате и още по-сериозни: за умения да оформите  Книга със съдържание или Авторска статия която ще публикуваме... Обичате ли предизвикателства? В обучението за професия ще изпълнявате десетки подобни за да станете професионалисти. Всичко зависи от вас... 

Видео уроците

 

po или kk

 ВИДЕО УРОЦИТЕ... Тук представяме част на видео урок от тематичния раздел за текстообработка с програмата MS Word 2007/2010.


 ВИДЕО СЪВЕТНИЦИТЕ...  за изпълнение на учебна задача/проект от тематичния раздел за текстообработка с програмата MS Word 2007/2010 - Форматиране на символи.


Ако сте избрали да се обучавате при нас, отделете няколко минути да оцениме заедно redfloat нивото ви за дистанционно обучение

Задайте ВЪПРОСИ-те си чрез Skype: teamcpecs при helpyesили по-късно, ако сме helpno

 

В момента има 32  гости и няма потребители и в сайта

Вход