истинското дистанционно обучение....

Помагаме на искащите да успеят! Останалите са го направили...

Get Adobe Flash player

Ние предлагаме ФИРМЕНО ДИСТАНЦИОННО обучение, консултации и помощ в реално време graph  /посетена 3334 пъти/
 

Нужно ли е?

Непрекъснатото обучение на персонала е единствената гаранция за успешен бизнес. Това е наложена практика във всяка сериозна Фирма с амбиции и възможности. Дори и най-новата компютърна система няма да реши сама досадните ежедневни проблеми от рода: "не мога да отпечатам на онзи принтер", "тази програма прави грешки", "къде е файла с миналогодишния отчет", "откъде се появи този вирус"... или "можеше да ми помогне, ако не изпраща дузина файлове с дузина съобщения по @поща" и т.н. В техниката ли е проблемът или... 

►  Дали част от персонала се нуждае от обучение? Този въпрос има толкова възможни отговора, колкото са хората в една Фирма. Но едва ли има ден в офиса, който да изключи положителния отговор за "нуждата от обучение".


  Кой, за Какво и Как да бъде обучен?  Практически потребността от обучение се свежда до обичайни ситуации:
  • Усъвършенстване на подготовката и уменията на сътрудника ви при използването на компютърната система. За нови сътрудници или за стари ваши, когато има промяна /допълване/ на длъжностните задължения или промяна на условията на работа. Примери: нова мрежова среда или операционна система, нова версия на използвана програма и други подобни.
  • Нови технологични решения в организацията и управлението на бизнеса ви. Примерно: Закупили сте ново устройство или нова програма позволяващи да подобрите организацията на работа, но... вашите сътрудници не познават възможностите им.
  • И не на последно място... Мъдрото убеждение, че сътрудниците ви трябва непрекъснато да са "в час" с новостите - да знаят и да могат повече, за да ви помагат с "по-мъдри" съвети за успеха ви!
 Предимствата на партньорството. Възможност да заявявате обучение и помощ в реално време, когато и за когото вие прецените. Вашите сътрудници също ще се усъвършенстват по свое усмотрение. Не се стряскайте! Нима не желаете сътрудниците ви да се справят по-рационално, по-бързо и по-успешно със задачите, които им поставяте. Допълнителни предимства на партньорството са възможностите за избор на времето за обучение и помощ, от вас и вашите сътрудници. Ако желаете ще получавате съвети и IT консултации /анализи, прогнози и предложения/ за конкретни или комплексни решения. Освен целодневните консултации и помощ в реално време имате още доста ползи /пр. при изработване на фирмени електронни инструкции, ръководства и шаблони/. Истинското партньорство в бизнеса не се нуждае от Договор на хартия. И ние не държим на него.
 

Възможности за обучение

 
  Възможностите
 
 Първа: От "лъчовете" на ОП "Развитие на човешките ресурси" 2007-2013. Вашите сътрудници могат да подават заявления в териториалното Бюро по труда по местоживеене или месторабота и след одобрение ще получат ваучер за включване в избраното от тях /или от вас/ обучение. Лицата приносители на ваучери се обучават в ЦПО без да заплащат обучението си! Шефът също не е изключен ;-) Новата сесия за подаване на заявления в ДБТ стартира през октомври 2012 г, а срокът за обучение се удължава до 31.08.2015 г.
 Втора: Дистанционно обучение за придобиване на професия, обучение по част от професия, ключова компетентност за ВАС и вашите сътрудници при абонамент за консултации и помощ в реално време.
 Трета:  Абонамент при нас за консултации и помощ в реално време! Обичайно партнираме без ДОГОВОР! Желателно е да подпишем договор, ако имате специфични изисквания и срока на дистанционното обучение и помощ е над 180 дни. Цената на партньорството е функция на последните. Без договор просто нареждате по банков път сумата или нареждате плащането чрез e-Pay с няколко кликвания от ваша регистрирана карта или микросметка към нашата микросметка.
 необходимите условия
за обучение на ваши сътрудници по професии или ключови компетенции - интернет достъп независимо от къде, договор за провеждане на обучението и регистриран статутс на сътрудника ви в нашия сайт; 
за консултации (въпроси, отговори, разговори) и за помощ (да покажем дистанционно - как да се реши даден проблем) винаги в реално време - Skype акаунт /личен или служебен без значение/. Oборудването, което е необходимо, за да помагаме е скромно - слушалки с микрофон.
  Нашите Партньори/Клиенти/

Айсберг93 ЕООД - производство  Промстройпроект ООД - производство Очен медицински център "Ден" - медицина ПерфектПрим ООД - счетоводни услуги АТС - България - производство Интерфилм СВ - филмови продукции Ваик 95 - анимация и филмови продукции Сокол 990 ООД - охранителни системи Централна Енергоремонтна База АД  Други
 

Абонаментни планове

Абонаментни планове за консултации/помощ и демонстрации от 09:00 до 17:00 в работни дни за:

 1 ваш сътрудник - месечен абонамент 20 лв. Поставен проблем - решението от нас, без да ви досаждат! Партнираме: до 8 въпроса/8 отговора или до 10 разговора + дистанционна демонстрация с обща препоръчителна дневна продължителност около 10 мин

 3-ма ваши сътрудници - месечнен абонамент 50 лв. Поставен проблем - решението от нас,  без да ви досаждатПартнираме: до 8 въпроса/8 отговора от всеки или 10 разговора + дистанционна демонстрация с обща препоръчителна дневна продължителност около 20 мин

 3-ма които и да са сътрудници, със служебен Skype /може днес да е сътрудник1, утре сътрудник2, а в петък да е сътрудник3/ - месечен абонамент 90 лв. Поставен проблем - решението от нас,  без да ви досаждатПартнираме: до 8 въпроса/8 отговора от всеки или 10 разговора + дистанционна помощ с обща препоръчителна дневна продължителност около 30 мин.

 Фирмата, с личен или служебен Skype /може днес да е сътрудник1 и/или сътрудник2, утре да е сътрудник3 и/или друг, който има нужда/ - месечен абонамент 190 лв. Партнираме без ограничения в уточнен часов диапазон! Контролът за това кой и как си върши работата оставяме на вас! Ние ще ви известяваме, ако дневната продължителност надхвърли 60 минути!

 още бонуси независимо от избрания месечен план:

 Неограничени запитвания с електронни съобщения на e-mail:   1 фирмен акаунт за обучение в сайта - 24 часа - позволяващ достъп до избрани учебни програми, базов електронен учебник за компютърна грамотност с възможност за изпълнение на задачи, тестове и учебни проекти  Отстъпка в таксата за обучение на посочен от вас сътрудник/ци/ за една професия и/или една ключова компетентност!

Ако пожелаете ние можем да направим отдалечена инсталация на наши електронни учебни материали (теория, задачи и тестове) на ваша платформа (в т.ч LAN) с преобладаваща значимост за Фирмата. Да разработваме ръководства; фирмени инструкции; презентации; ръководства за ползване на ваши продукти; оказваме помощ за създаването и поддържането на ваш фирмен интернет сайт и др. След подписване на Договор!

 датата на партньорството стартира с постъплението и е за 30 дни напред...

банков превод - по сметка BIC: UNCRBGSF IBAN: BG45 UNCR 9660 1025 7022 17 Уникредит Булбанк - София

 e-mail:  контакт с нас или задайте ВЪПРОСИ-те си чрез ● Skype:teamcpecs при helpyes или по-късно при helpno

В момента има 4  гости и няма потребители и в сайта

Вход