истинското дистанционно обучение....

Помагаме на искащите да успеят! Останалите са го направили...

Get Adobe Flash player

ИНДИВИДУАЛНО ДИСТАНЦИОННО обучение, консултации и помощ в реално време graph /посетена 8225 пъти/

Искате ли?

redfloat АЗ ИСКАМ  е вашата програма

Криза е! Е и...?  Оздравително "чистилище" за нов цикъл. Има я но ще премине, както много пъти е ставало и ще става. В етап на криза "учебниците" препоръчват за правилно поведение да не продаваш, а да купуваш. Жилище - ако имаш възможност, кола или друго - ако наистина ти трябва - сега е момента... А защо не нови лични качества? Замисляли ли сте се, че това е най-разумната и грижовна инвестиция. Ако след кризата сте на същото лично ниво, в подема /когато "чистилището" премине/, ако нищо не се е променило с вас - възможности, качества и умения - оставате си "жертви на чистилището" и никой няма да се сети за вас. Искате ли да се промените?

Няма начин да не успеете, ако ИСКАТЕ. Бизнесът /заетостта/ ще има нови изисквания - за по-можещи и по-знаещи. Инвеститорите също ще търсят "сътрудници" по нова мярка! Ние предлагаме обучение само за ценени професии или ключови компетенции. Няма възраст за искащите да успеят... Моето обучение

 да усъвършенстваш уменията си? Обученията за ключови компетенции са именно за това. Знаеш разбира се... нещо.  Това е твоя "успешен" опит придобит по метода на пробите и грешките, допълнен с питания към вашите познати/колеги и "намерени решения" на кафе... Крачката до твоето Самочувствие е малка.

 да допълниш качествата си? Обучение по част от професия или НОВА дигитална ключова компетентност... Крачката е по-голяма и Вие също.

 да придобиеш съвсем НОВО качество с усвояването на професионални умения по избрана професия? Ще имаш още една професия.

redfloat Предимствата на дистанционното обучение/ДО/. Няма групи, регионални ограничения и присъствени часове. Заетост управлявана единствено и само от вас 24 часа в денонощието. Практически неограничени възможности да ви показваме и да ви оказваме помощ в реално време - когато сте на собствения си компютър. Присъствени консултации по ваша заявка в залата на Центъра с вашия курсов инструктор по ДО. Издаване на професионално Свидетелство за обучение по професия и Удостоверение за обучение по част от професия или Ключова компетентност. Край на традиционните присъствени форми! виж Ще се справя ли...  Моето обучение  Мненията.

Възможности и планове

redfloat АЗ ИСКАМ

Изисквания: Навършени 16 години и завършен клас от средната образователна степен, завършено средно или висше образование. Документи при записване: документ за самоличност; копие от диплома за завършено средно или висше образование.

 Обучение в сайта - 24 часа - с достъп до програмата на курса и всичко свързано с нея - електронни учебници, видео-уроци, задачи за упражнения, тестове, учебни и изпитни проекти... Дистанционни консултации, демонстрации и помощ в реално време  Присъствени консултации по ваша заявка  Неограничени запитвания с електронни съобщения на e-mail: . 

На място при нас - София 1784, бул. Цариградско шосе № 113А, K&M издателска компания, ет. 3, зала 11, ЦПО към "Валери Иванов - СМАРТ"ЕТ  тел. (02)9752127 - се попълват още: заявление за обучението - по образец; определя се вашето входно ниво и съгласуваме индивидуалната програма и учебния график; подписваме договор за дистанционно обучение.

или Дистанционно - Ако не живеете/работите/ в Столицата цялата процедура ще извършим дистанционно. Можете да заявите обучение или да зададете въпросите си на ел. поща:  или SKYPE: teamcpecs за подробности.

 

Окончателната такса за обучението се фиксира в договора за обучение и зависи от вашето входно ниво, индивидуалната програма и учебния график...

 Разсрочени планове

За обучение с продължителност до 30 дни на учебната програма - еднократно такса 100% от цената на курса платима предварително или двукратно на две части в началото 50% и в средата на курса 50% - курсове по ключова компетентност.

За обучение с продължителност до 120 дни до/на три вноски - 40% в началото и две по 30% в началото на съответните модули на обучението - курсове по част от професия или цяла професия - I степен.

За обучение с продължителност над 120 дни до/на четири вноски -  40% начална и три по 20% в началото на следващите модули - курсове по професия II и III степен.

Начини на плащане: в брой в  ЦПО или банков превод - по сметка BIC: UNCRBGSF IBAN: BG45 UNCR 9660 1025 7022 17 Уникредит Булбанк - София

 

Начини на плащане

Вие живеете или работите извън Столицата !!! Какво от това, може и да е неочакван +?  Да не би да сте "втора ръка"? Айде бе...

redfloat АЗ ИСКАМ

Ако не попадате в обхвата на ваучерната система... Изберете своето индивидуално обучение позвънете (02)9752127, известете за вашето желание - поща:  или Skype: teamcpecs.  Ще ви изпратим след разговор/кореспонденция/ с Вас на посочена електронната поща Договор/*.PDF/ - четете  - приемате или отхвърляте. Ако го приемете - известявате за окончателното си решение. Обменяме реални документи за наша сметка в рамките на Република България. Превеждате договорената сума за обучението с

банков превод - по сметка BIC: UNCRBGSF IBAN: BG45 UNCR 9660 1025 7022 17 Уникредит Булбанк - София

и... започваме до 24 часа от получаване на подписан от вас Договор за дистанционно обучение и превод на таксата. Това е като за начало...

redfloat С ВАУЧЕРИ

Само ако сте в "лъчовете" на програмите по ОП "Развитие на човешките ресурси" 2007-2013 г. на ДБТ към Агенцията по заетостта - всичко е БЕЗПЛАТНО! За: заето лице на непълно работно време - Адаптивност; заето лице на пълно работно време - Аз мога повече /обученията трябва да завършат до 31.08.2015 г./; регистрирано без работа лице - Развитие - очакваме НОВА схема и ти приятелю цъкай тук за да разбереш, ако си регистриран като "без работа" в твоето Бюро по труда!

Вашите стъпки към Успеха...

След одобрение, ще получите Уведомление за обучение по професия или ключова компетентност. Имате право на една професия (част от професия) и една ключова компетентност дигитална!!! с "ОБУЧАВАЩ: ЦПО към "Валери Иванов - СМАРТ"ЕТ" или друг избран от Вас. На много наши курсисти по тези програми са преиздадени ваучери към нас /като Доставчик на обучение/ поради липса на интерес от първоначално избрания Доставчик на обучение за тяхното обучение - това се прави също в ДБТ. Въоръжете се с търпение!  Ако избраният от Вас ДоО за обучението което желаете не ви приеме радушно /основната причина е лисата на желаещи за сформиране на група, обичайно от 10 човека/, подменете Ваучера си в ДБТ с "обучаващ: ЦПО към "Валери Иванов - СМАРТ"ЕТ"

 Изпратете ни по куриер вашето Уведомително писмо. Ще ви издадат ваучер след като потвърдим провеждането на обучението посочим дата за началото му съгласувана с вас. Връщаме ви по куриер отрязъка от Уведомителното писмо. Представяте в ДБТ отрязъка, издават ви ваучер на ваше/наше име. Оригиналния ваучер и копието му /два листа са!/ изпратете за наша сметка писмо/куриер/ на адрес: София 1784, бул. Цариградско шосе № 113А, K&M издателска компания, ет. 3, зала 11, ЦПО към "Валери Иванов - СМАРТ"ЕТ  - за доставка по куриер в работни дни /10:00 - 17:00 ч./

cutuvepicvau4erpicvau4er

• После нещата тръгват така... Разменяме договор за "ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ" и ще ви затрудним с копие от дипломата за последната /най-високата/ степен на вашето образование и още 1-2 неща за да ви идентифицираме + 1 цветна снимка 3х4 см /ако обучението е за професия/. Изпращате нещата към нас и започваме... ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ОБМЕНА на документи СА ЗА СМЕТКА НА ЦПО "СМАРТ". След получаване на документите ще ви бъде направена регистрация в сайта като курсист и ще получите от нас e@mail с инструкция , потребителски имена и пароли за достъп през времето на курса ви...  Това е само началото!

• e-mail: или задайте ВЪПРОСИ-те си чрез Skype:teamcpecs при helpyes или по-късно при helpno

В момента има 29  гости и няма потребители и в сайта

Вход