истинското дистанционно обучение....

Помагаме на искащите да успеят! Останалите са го направили...

Get Adobe Flash player

 

teacher

Какво е CPECS - Center of Practical Educational Computer Systems - Център за практическо обучение по използване на компютърни системи. Центърът за професионално обучение "СМАРТ" /ЦПО/ създава и използва преподаватели, притежаващи висока професионална квалификация, съчетана с успешна преподавателска практика. Освен с опита си в груповото и индивидуално "живо" обучение, всички преподаватели са "опитни" като Автори и действащи Инструктури в On-Line курсовете на Центъра с Лицензия от 2003 г.

Връзка с нас: Контактна форма - е-mail;  Skype: teamcpecs; 029752127 (п/п 10:00-17:00); 0896874633 (п/п 10:00-17:00)

Мястото и Учебната зала на ЦПО "СМАРТ" - София в която провеждаме ИЗПИТИТЕ, присъствени обучения и консултации, семинари, демонстрации, обсъждания и дискусии...


LicensCPO s
e-learning icons wheree-learning icons halle-learning icons exame-learning icons edu

За CPECS Тим с видео - адрес, зала, условия, "зор" на изпити и малко по-интимно ;-) icon monitor pc за призванието ни...

 

Карта на България за доверието на нашите курсисти...

Нашите курсисти...

 

 

 

Успялите наши курсисти по "Аз мога повече"...

 Екипът на ЦПО към "Валери Иванов - СМАРТ" с Име и Фамилия по азбучен ред:

 

Управител на фирма "Валери Иванов - СМАРТ" ЕТ /създадена през 1992 г./ и ВИСМАРТ ЕООД, изп. директор на Център за професионално обучение "СМАРТ". Магистър по Икономика и Изчислителна техника, с опит в областта на обучението и консултациите по използването на компютърни информационни системи. Създава първото Българско Интернет Училище през 2001 г. истинско и живо само тук на e-learning.cpecs.com и www.cpecs.com. Автор е на курсове за дистанционно обучение.
Преподавателска характеристика: стаж : 21 г.; проведени часове - над 11000 ч.; образование : висше - магистър, бакалавър; специалности : икономика, изчислителна техника; преподава : операционни системи, офис приложения, интернет програми, web дизайн, сайтово проектиране, векторни и растерни редактори, компютърна графика, компютърна анимация, компютърни мрежи, дистанционно обучение. "Последният да затвори вратата" Имаш чувство за хумор знаем;-) CPECS Тим...

Магистър-химик. Има дългогодишен опит в областта на обучението и консултациите по използването на компютърни информационни системи. Автор и създател на курсове за дистанционно обучение. 
Преподавателска характеристика: стаж: 17 г.; проведени часове - над 5000 ч.; образование : висше - магистър; специалности : химия, информатика /ежедневно учителства, ако го познаваш си късметлия/; преподава : операционни системи, офис приложения, бази данни, инженерни приложения, програмиране, интернет програми, компютърни мрежи.

Магистър-инженер. Скромно за уважителния му стремеж към дълбокото познание. С дългогодишен опит в проектирането и тестване на медицинска апаратура. С опит и организационна практика в търговската дейност. Професионалист в "Компютърната графика", с опит и практика в работата с водещите растерни редактори Adobe®Photoshop, Corel®PhotoPaint, Artisteer®WDR и други. Автор на десетки теоретични статии, изпитни тестове и упражнителни задачи за провеждане на Дистанционно обучение. СъАвтор на електронни курсове за обучение в растерната обработка с преподавателски опит по теория и практика. СъАвтор на специализирани курсове "Растерна графика с Corel®PHOTOPAINT" и "Растерна обработка с ADOBE®Photoshop" на български език с теория и практически задачи. 
Преподавателска характеристика: стаж: 6 г.; проведени часове - над 2500 ч.; образование: висше - магистър; специалности : електронна техника, компютърен график; преподава : офис приложения, векторна и растерна графика, web дизайн и сайтово проектиране.

Магистър по история. Да беше само това... Не се "историзирай с него" без специална подготовка, поне с образователен 12 клас. Може и да e бил твой Учител. СъАвтор е на исторически-литературен искрен опит за "докосването" до величието на Патриарха на бълг.литература./кн.1-2 "Образът на другия на Балканите" в стиховете на ВАЗОВ - посветен на войните за национално обединение/. Много знае за хардуера на РС-то. Професионалист в "Компютърната графика", с опит и практика в работата с водещите растерни редактори Adobe®Photoshop, Corel®PhotoPaint и други. Автор на десетки теоретични статии, изпитни тестове и упражнителни задачи за провеждане на ДО. СъАвтор на електронни курсове за обучение в растерната обработка с преподавателски опит по теория и практика. СъАвтор на специализирани курсове "Растерна графика с Corel®PHOTOPAINT" и "Растерна обработка с ADOBE®Photoshop" на български език с теория и практически задачи. 
Преподавателска характеристика: стаж : 6 г.; проведени часове - над 2500 ч.; образование : висше - магистър; специалности : история, компютърен график; преподава : офис приложения, векторна и растерна графика, web дизайн и сайтово проектиране, интернет услуги.

Магистър по икономика и испанска филология. С опит в областта на компютърното обучение специализация и образование в Маркетинга и Икономикса. Много знае за хардуера на РС-то, щото се е родил с него. СъАвтор на електронни курсове за обучение в растерната обработка с преподавателски опит по теория и практика. СъАвтор на специализирани курсове "Растерна графика с Corel®PHOTOPAINT" , "Растерна обработка с ADOBE®Photoshop" и автор на "Анимационни продукции с Adobe®Flash"  със страхотни видео уроци/"които са на най-високо професионално ниво" - оценки от завършили курсисти/ адаптации, проекти и задачи.
Преподавателска характеристика: стаж : 6 г.; проведени часове - над 2500 ч.; образование : висше - магистър; специалности : испанска филология и икономика; преподава : операционни системи, офис приложения, интернет програми, векторна и растерна графика, анимация и каквото се сетите...

Какво е това Фотография? Питайте нея... Журналист и Репортер от който няма измъкване. С опит в туроператорството...ще ви "омае" от всякъде и ТИ пак си "галактически пътешественик". Джу шофира перфектно и на дълги ръзстояния. Профи в "Компютърната графика" с опит и практика във водещи Медии. В работата с растерни редактори Adobe®Photoshop, Corel®PhotoPaint е "по-опитната" професионалистка. Задай въпрос и получаваш поне 10 отговора с вицова трактовка, с която ще те поласкае или провокира. Автор на десетки теоретични статии, изпитни тестове и упражнителни задачи за провеждане на ДО. СъАвтор на електронни курсове за обучение в растерната обработка с преподавателски опит по теория и практика. Участва в разработването на специализирани курсове "Растерна графика с Corel®PHOTOPAINT" и "Растерна обработка с ADOBE®Photoshop" на български език с теория и практически задачи. Автор на елктронен учебник по"Цифрова фотография и обработката на изображения". Още за Джу в нейния сайт
Преподавателска характеристика: стаж: 6 г.;проведени часове - над 2500 ч.; образование СУПЕР професионално достатъчно; специалности: професионална фотография и компютърна графика; преподава: офис приложения, векторна и растерна графика, професионална цифрова фотография.

и другите от CPECS Тим,  без които нямаше да сме "на върха" - администратори, сътрудници, редактори - нашите back-end "ръчички"

3 в 1, кратко и ясно с... поклони!

Да са им здрави "ушите"... с поклони ;-) връзка  за...

Стефан Маринов, Пламен Колев

Магистър-инженер. Ученик и войник, учил за бояджия по стени и хартия, за музика и грамотност, за грижа и отговорност, за проектант и експерт по контрол, за социална психопатология, за взаимоотношения с близки и далечни, за древни и настоящи, за Учителя–Спасител и Българския Учител. Често всеки опит да приложи нещо от наученото се е превръщал в полунеуспех, полурадост, полудрама, полу … ;-) за другите, но не и за... Антон. Обичаме те! От години изучава себе си... Поклони!

Магистър-филолог, с дългогодишен опит като преподавател по български език и литература. Редактор и сътрудник в ЦПО. Автор на специализиран курс "Ти пишеш ЕСЕ! Техники на творчеството" и десетки тестове по български език и литература. Търси хармонията и на тенис корта. Обичаме си я! Тя може да ви бъде полезна в реално време! SKYPE: vera_ever
Преподавателска характеристика: стаж : 11 г.; проведени часове - над 3000 ч.; образование : висше - магистър; специалност : българска филология; преподава : български език и литература, а при нас се грижи да не се излагаме в текстовете, които четете ;-)

 

гифчето е от тук...http://www.animated-gif3d.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В момента има един гост и няма потребители и в сайта

Вход