истинското дистанционно обучение....

Помагаме на искащите да успеят! Останалите са го направили...

Get Adobe Flash player

Центърът за професионално обучение "СМАРТ" /ЦПО/ създава и използва преподаватели, притежаващи висока професионална квалификация, съчетана с успешна преподавателска практика. Ако притежавате квалификация и опит (възрастта и пола нямат значение) в провеждането на присъствено или дистанционното обучение по професии или ключови компетентности тогава изпратете ваше CV и ние ще преценим вашата квалификация за участие в нашия Екип! Провеждаме он-лайн допълнително обучение за одобрените...

Предлагаме Работа към Екипа за...

Топ Инструктор ДО

• Предлагаме работа за ВОДЕЩИ Инструктори ДО /с ПОДБОР по предварително задание/ :

В професиите/специалностите:
Икономическа информатика;
Икономическо информационно осигуряване;
Програмист;
Системно програмиране;
Електронна търговия

За да се присъедените към ЕКИПА като ВОДЕЩ...Как да кандидатствате? Какво трябва да разработите и представите преди интервюто?
Кандидат(ка) направете Контакт и напред... Ще ви върнем списък от теми от които можете да изберете ЕДНА /най-силната ви/. От Вас ще искаме да представите избраната разработена тема до 5 стр. А4 -  DOC/PDF или видео-урок MP4 до 5 мин. + учебна задача практическа по темата с: условие,  среда на изпълнение от курсиста, формат на представяне от курсиста + тестов въпрос поне един за изпитване по темата с описание на опции за отговор.
Пращате на  пакета и отговаряме/потвърждаваме за интервю с дата/час!

 

Инструктор ДО

• Предлагаме работа за Инструктори в провеждане на Дистанционно обучение:

Офис приложения - MS Office; OpenOffice и др.
Векторни редактори - Corel; Adobe; Sun и др.
Растерни редактори - Corel; Adobe; Sun и др.
Анимации - Adobe, Autodesk 3d Max  и др.
Икономика - макро и микро;
Счетоводство;
Бази данни - Access;
Програмисти - HTML, PHP, Java&JavaScript, MySQL

За да се присъедените към ЕКИПА като ИНСТРУКТОР...Как да кандидатствате? Какво трябва да разработите и представите преди интервюто?
Кандидат(ка) направете Контакт и напред... Ще ви върнем списък от теми от които можете да изберете ЕДНА /най-силната ви/ в предложените. От Вас ще искаме да представите избраната разработена тема до 5 стр. А4 -  DOC/PDF или видео-урок MP4 до 5 мин. + учебна задача практическа по темата с: условие, среда на изпълнение от курсиста, формат на представяне от курсиста + тестов въпрос поне един за изпитване по темата с описание на опции за отговор.
Пращате на  пакета и отговаряме/потвърждаваме за интервю с дата/час!

Администратор

  Администратор на платформи с опит в поддържане на CMS/LMS платформи - работа изцяло дистанционна с HTML, PHP&MySQL&phpMyAdmin,  DB, Java&JavaScript  грамотност! изпратете ваше CV или използвайте Skype: teamcpecs

b enrol Ако решите контактувайте директно с CPECS Тим чрез контактна форма (прикачте CV - задължително); skype: teamcpecs; 029752127, 0896874633 /п-п 10-17ч./; e-mail:

 

В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Вход